Over de Social Media Dokters

Nice to meet you!

Ons multidisciplinair Social Media Dokters-team bestaat uit een vast kernteam en een groot flex-team. We stellen het team samen op basis van de uitdaging die je bij ons weglegt. 

Waar wij voor staan:

We willen je hier ook wat meer vertellen over hoe wij in ons werk zitten. In deze tijd van informatie overload vinden wij dat we verantwoordelijk moeten omgaan met de content die we creëren. We willen waarde toevoegen voor onze klanten, geen ruis.

Bij ons gaat kwaliteit, effectiviteit en doelgerichtheid, boven kwantiteit. 


Past dit ook bij jouw bedrijf? Dan gaan we graag met jou aan de slag!

Nicoline Maes

Nicoline is een ervaren content marketing specialist met een fiks online track record. Van 2006 tot 2011 leerde ze haar vak in de USA bij gerenommeerde B2C en B2B bedrijven. Ze heeft zich gespecialiseerd in internationale inbound marketing  voor B2B bedrijven in bouw, constructie, installatietechniek en machinery. "Strategische online marketing met inhoud, dat is mijn ding." 

Rudy Godding

Dokter Rudy  is een specialist in internationale B2B marketing en franchise organisaties. Met zijn achtergrond in sales is online lead generatie en het resultaatgericht inzetten van content marketing zijn ding. Ook voor goed conveterende social media ads moet je bij Rudy zijn. Hij is unstoppable in het opzuigen van nieuwe kennis, in ons vak een belangrijke kwaliteit.

Sandra Vonk

Dokter Sandra is onze expert in B2C marketing voor ZZP en MKB. Ze heeft een voorkeur voor retail, restaurants, mode, coachiing. en meer. Al menig Bosch bedrijf is door haar gecoacht om veel meer uit hun online kanalen te halen. Sandra verzorgt ook een content bootcamp voor kleinere bedrijven, waar je onder haar kundige begeleiding aan je content marketing kunt werken.

Nathaly v Grinsven

Nathaly is een doorgewinterde online marketeer en PR specialist. Met haar roots in de Telecom, richt ze zich nu ook op B2B klanten in de bouw, transport en logistics. Ze ontzorgt bedrijven met zowel on- als offline marketing, media training, het organiseren van events en nog veel meer. Als ervaren project manager regelt zij wat jouw bedrijf nodig heeft.

Juliette Costong

Met haar multiculti-interesses weet deze digital nomad alle harten te raken. Ze ondersteunt het team en bereidt veel content voor in de operatiekamer. Deze specialist in wording ontwikkelt zich razendsnel. Vaak praat ze het team bij over de nieuwste tools en apps.

Iris v Zelderen

Een beeld zegt meer dan 1.000 woorden. Wat jij in je hoofd hebt en tegen ons vertelt, vertaalt Dokter Iris naar gave visuals. Na een check maakt ze een praatplaat en zorgt voor je grafische vormgeving, huisstijl, logo-ontwerp, webontwerp en online & offline remedies.

Lonneke Voets

Dokter Lonneke is een creatieve heelmeesteres met een culturele inborst. Ze ontzorgt, creëert, inspireert en bouwt mee aan (commerciële) successen. Ze werkt het liefst voor organisaties en instellingen gericht op cultuur, die behoefte hebben aan marcom ondersteuning. 

Heather J. Marinos

Heather is a native English writer with 25+ years of writing, editing and strategic marketing experience. A Canadian of European descent, living in South Florida. Experienced in B2B and B2C, both online and offline. Heather is the stronghold for our international clients.

Ons flex team!

Puck Verest

Specialist Puck helpt onze patiënten met Wordpress problemen. Van een klein pijntje op je website of een website health check tot het ontwerpen en bouwen van een volledige lead-genererende website. Puck kan het voor je uitvoeren en oplossen.

Heiko Hartsuijker

Deze dokter is een 'Funnel Hacker' en neemt graag een duik in je landingspagina's. Dit gaat samen met een dokterstas vol marketing automation tools.

Sjeng Lenssen

Sjeng schrijft teksten waarmee ondernemers en organisaties hun identiteit en de band met hun doelgroep versterken. Zowel online als offline. Webteksten geoptimaliseerd voor Google en het beeldscherm. En bovenal: bij Sjeng krijg je duidelijke en begrijpelijke taal! 

Ik wil ook!

Voor grote opdrachten werken we samen met een flex-team met zelfstandigen. In welke samenstelling is afhankelijk van wat klanten nodig hebben. Denk jij goed in ons team te passen? Neem contact op,  dan kijken we of we een klik hebben en praten we over de voorwaarden.

A collection of Unique Selling Points

Ja, ik wil wel!

Voor grote opdrachten werken we samen met een flex-team met zelfstandigen. In welke samenstelling is afhankelijk van wat klanten nodig hebben. Denk jij goed in ons team te passen? Neem contact op, dan kijken we of we een klik hebben en praten we over de voorwaarden.

Kom jij ons flex team versterken?

Wij werken graag samen met toppers in hun vak. Reclame bureaus met B2C opdrachten, marketing bureaus gericht op de bouw, infra, of machinery. Wij sluiten graag aan bij opdrachten waar meer focus op online marketing gewenst is. Heb je als zzp-er een grote opdracht waar je top kwaliteit wil leveren? Bel ons!