Yumm, ook wij gebruiken cookies!

Wij maken bedrijven zichtbaar met besmettelijke content

Maak kennis met ons team

Ons multidisciplinair Social Media Dokters-team bestaat uit zeven creatieve enthousiastelingen. Voor iedere online uitdaging hebben wij de juiste behandeling. Wij zijn ondernemende marketingspecialisten, online health freaks, social media therapeuten en ook offline gezelligerds. En wat veel belangrijker is: we zijn allemaal besmet met het WijWillenAllesWeten-virus. Nieuwsgierig naar alle ontwikkelingen in ons vakgebied en vooral naar JOU!

De dokters

Wegwijs binnen de Social Media Dokters Kliniek

Social Selling Healthcheck

Als B2B professional is het belangrijk om optimaal online zichtbaar te zijn. Zo trek je de juiste mensen aan en ben je in staat om online relaties te bouwen en onderhouden.


Doe nu de Social Selling Healthcheck en krijg gratis tips van de Social Media Dokters!

Naar de Healthcheck

Is er een dokter in de zaal?

Op zoek naar een ludieke, inspirerende social media act? Boek ons dan voor een Live Social Media Health Check.


Wij doen tijdens een event of seminarvoor een live social media checkup van de aanwezigen. Het effect is direct zichtbaar... en besmettelijk!

Meer informatie

90' Strategische Sessie

Tijdens een 90 minuten Strategische Sessie verkennen twee Social Media Dokters samen met professionals uit diverse geledingen in jouw organisatie de passende mogelijkheden met content marketing.


Na afloop maken we vervolgafspraken.

Meer informatie

Patiënten over de Social Media Dokters

    Jeroen Goedbloed - Company in Control today:
    "Dokter Rudy heeft ons het belang van social media doen realiseren. Dankzij zijn kennis, begeleiding en enthousiasme leren wij social media op een positieve en heldere manier in te vullen in onze onderneming. Als bedrijf plukken wij daar ook al de vruchten van.
    Als je de juiste richting zoekt in social medialand dan kan ik je de Social Media Dokters zeker aanraden."

Social Media Dokters heeft mij al een paar keer verder geholpen hindernissen op mijn zakelijke Facebook pagina te bedwingen. Met duidelijke instructies, zelfs tot online printscreens en individuele ondersteuning aan toe!
Superblij met Social Media Dokters!!

Dit werkt fantastisch! Meteen een duidelijk en praktisch antwoord op je vraag. Onmisbaar voor iedereen die Social Media wil gebruiken om zijn business naar een hoger level te tillen!

Social Media Dokters heeft mij al een paar keer uitstekend geholpen met mijn social media vraagstukken. De antwoorden die ik kreeg waren helder en duidelijk en ik kon er echt wat mee. Ook vind ik de manier hoe zij zich presenteren in hun berichten humoristisch en positief. Zonder dat de kwaliteit van hun advies er onder lijdt. Het is voor iedereen toegankelijk omdat je begrijpt wat ze zeggen.

Dankjewel voor het delen van jullie kennis. Jullie zijn toppers.

Ben heel blij dat er Social Dokters zijn!
Een fijne manier van meedenken en je vragen kun je online stellen waardoor er snel antwoorden komen.

Kortom: IDEAAL!