Over de Social Media Dokters

Nice to meet you!

Ons multidisciplinair Social Media Dokters-team bestaat uit een vast kernteam en een groot flex-team. We stellen het team samen op basis van de uitdaging die je bij ons weglegt. 

Waar wij voor staan:

We willen je hier ook wat meer vertellen over hoe wij in ons werk zitten. In deze tijd van informatie overload vinden wij dat we verantwoordelijk moeten omgaan met de content die we creëren. We willen waarde toevoegen voor onze klanten, geen ruis.

Bij ons gaat kwaliteit, effectiviteit en doelgerichtheid, boven kwantiteit. 


Past dit ook bij jouw bedrijf? Dan gaan we graag met jou aan de slag!

Nicoline Maes

Nicoline is een enthousiaste solcial media / online communicatie expert met een fiks online track record. Nicoline traint/helpt jouw bedrijf met een social media en contentstrategie die past bij het DNA van je bedrijf, je gestelde doelen, je medewerkers en je budget.

Rudy Godding

Dokter Rudy heeft een groot hart voor zijn patienten en is pas rustig als de oplossing het gewenste effect oplevert. Hij is een creatieveling die snel nieuwe mogelijkheden tot zich neemt. Hij omarmt innovaties en maakt uw bedrijf nóg fitter en beter.


Sandra Vonk

Dokter Sandra biedt een luisterend oor en filtert razendsnel de behoeften. Ze pakt de juiste medicatie en zorgt er voor dat je snel weer blij bent. Ze doet tussen de regels door aan symptoombestrijding en je gaat met praktische tips geïnspireerd aan de slag.

Nathaly v Grinsven

Geen wond te groot, geen bloeding die niet te stelpen is. Social Medication, pleisters en een heilzame communicatie-injectie. Maar, geen zachte heelmeester. Met haar jarenlange ervaring legt ze de vinger op de zekere plek.


Juliette Costong

Met haar multiculti-interesses weet deze digital nomad alle harten te raken. Ze ondersteunt het team en bereidt veel content voor in de operatiekamer. Razendsnel ontwikkelt deze specialist zich en praat het team vaak bij over de nieuwste tools en apps.

Iris v Zelderen

Een beeld zegt meer dan 1.000 woorden. Wat jij in je hoofd hebt en tegen ons vertelt, vertaalt Dokter Iris naar gave visuals. Na een check maakt ze een praatplaat en zorgt voor je grafische vormgeving, huisstijl, logo-ontwerp, webontwerp en online & offline remedies.

Lonneke Voets

Dokter Lonneke is een creatieve heelmeesteres met een culturele inborst. Ze ontzorgt, creëert, inspireert en bouwt mee aan (commerciële) successen. Ze werkt het liefst voor organisaties en instellingen gericht op cultuur, die behoefte hebben aan marcom ondersteuning. 

Heather J. Marinos

Heather is a native English writer with 25+ years of writing, editing and strategic marketing experience. A Canadian of European descent, living in South Florida. Experienced in B2B and B2C, both online and offline. Heather is the stronghold for our international clients.

Ons flex team!

Puck Verest

Specialist Puck helpt onze patiënten met Wordpress problemen. Van een klein pijntje op je website of een website health check tot het ontwerpen en bouwen van een volledige lead-genererende website. Puck kan het voor je uitvoeren en oplossen.

Heiko Hartsuijker

Deze dokter is een 'Funnel Hacker' en neemt graag een duik in je landingspagina's. Dit gaat samen met een dokterstas vol marketing automation tools.

Sjeng Lenssen

Sjeng schrijft teksten waarmee ondernemers en organisaties hun identiteit en de band met hun doelgroep versterken. Zowel online als offline. Webteksten geoptimaliseerd voor Google en het beeldscherm. En bovenal: bij Sjeng krijg je duidelijke en begrijpelijke taal! 

Ik wil ook!

Voor grote opdrachten werken we samen met een flex-team met zelfstandigen. In welke samenstelling is afhankelijk van wat klanten nodig hebben. Denk jij goed in ons team te passen? Neem contact op,  dan kijken we of we een klik hebben en praten we over de voorwaarden.