Wij maken bedrijven zichtbaar met besmettelijke content

Maak kennis met ons team

Ons multidisciplinair Social Media Dokters-team bestaat uit zeven creatieve enthousiastelingen. Voor iedere online uitdaging hebben wij de juiste behandeling. Wij zijn ondernemende marketingspecialisten, online health freaks, social media therapeuten en ook offline gezelligerds. En wat veel belangrijker is: we zijn allemaal besmet met het WijWillenAllesWeten-virus. Nieuwsgierig naar alle ontwikkelingen in ons vakgebied en vooral naar JOU!

De dokters

Gratis Online Trainingen

Online Kliniek

In onze online Social Media Kliniek vind je een luisterend oor van de dokters, van mede-ondernemers en effectieve behandelingen voor alle social media kwalen, inspiratie en trainingen voor een optimale online gezondheid.


Je krijgt hier niet alleen toegang tot update trainingen, werkboeken en checklist. Je hebt hier ook de plek om met andere ondernemers te sparren.

Naar de kliniek

Live Health Check

Op zoek naar een ludieke, inspirerende social media act? Boek ons dan voor een Live Social Media Health Check.


Wij komen graag naar jouw event of seminar voor een live social media checkup van de profielen en pagina's van de aanwezigen. Het effect op de online gezondheid van de aanwezigen is direct merkbaar. Is er een dokter in de zaal? Ja!

Meer informatie

Behandelingen

De Social Media Dokters zijn in te huren om de online gezondheid van jouw bedrijf te verbeteren.


Van trainingen en workshops over de verschillende social media platforms en content marketing, tot de volledige ontzorging door het sociaal medisch team.


Aan jou de keuze: hoe mogen wij jou helpen om optimaal online gezond te zijn?

Bekijk de trainingen

Patiënten over de Social Media Dokters

    Jeroen Goedbloed - Company in Control today:
    "Dokter Rudy heeft ons het belang van social media doen realiseren. Dankzij zijn kennis, begeleiding en enthousiasme leren wij social media op een positieve en heldere manier in te vullen in onze onderneming. Als bedrijf plukken wij daar ook al de vruchten van.
    Als je de juiste richting zoekt in social medialand dan kan ik je de Social Media Dokters zeker aanraden."

Social Media Dokters heeft mij al een paar keer verder geholpen hindernissen op mijn zakelijke Facebook pagina te bedwingen. Met duidelijke instructies, zelfs tot online printscreens en individuele ondersteuning aan toe!
Superblij met Social Media Dokters!!

Dit werkt fantastisch! Meteen een duidelijk en praktisch antwoord op je vraag. Onmisbaar voor iedereen die Social Media wil gebruiken om zijn business naar een hoger level te tillen!

Social Media Dokters heeft mij al een paar keer uitstekend geholpen met mijn social media vraagstukken. De antwoorden die ik kreeg waren helder en duidelijk en ik kon er echt wat mee. Ook vind ik de manier hoe zij zich presenteren in hun berichten humoristisch en positief. Zonder dat de kwaliteit van hun advies er onder lijdt. Het is voor iedereen toegankelijk omdat je begrijpt wat ze zeggen.

Dankjewel voor het delen van jullie kennis. Jullie zijn toppers.

Ben heel blij dat er Social Dokters zijn!
Een fijne manier van meedenken en je vragen kun je online stellen waardoor er snel antwoorden komen.

Kortom: IDEAAL!